Ds Gert Kwakkel

Biggekerke-Meliskerke heeft nieuwe predikant

Ds Gert Kwakkel

Ds Gert Kwakkel

BIGGEKERKE/MELISKERKE – De Protestantse gemeente Biggekerke-Meliskerke heeft zondag 27 juni 2021 bekendgemaakt dat zij een nieuwe predikant heeft gevonden in dominee Gert Kwakkel.

Ds Kwakkel aanvaardde het beroep uit Biggekerke-Meliskerke ‘met vreugde en dankbaarheid in de hoop en verwachting  dat in onderling goed vertrouwen, in geloof, hoop en liefde, we zullen kunnen samenwerken in de opbouw van de gemeente en in dienst van de God van de wereld.’

Gert (Gerrit) Kwakkel (24 oktober 1961) is geen onbekende in de classis Delta. Hij werd in 1991 als gereformeerd predikant in het ambt bevestigd in Marum, zijn eerste gemeente. Daarna diende hij van 1998 tot 2012 de gemeenten Westmaas-Mijnsheerenland-Klaaswaal. De predikant vertrok in 2012 naar de Protestantse gemeente Schiedam. Eind 2016 ging hij aan de slag in de Welkomkerk van Rockanje. Deze gemeente verliet hij in augustus 2020.

Ds Kwakkel volgt in Biggekerke-Meliskerke ds Nicolette Vlaming op, die in september 2020 naar Oosterend in Friesland vertrok.