Doe mee met Sirkelslag en ‘Ga mee!’

UTRECHT – Ook dit jaar kan de jeugd zich uitleven in Sirkelslag, het laagdrempelige interactieve spel dat jongeren betrekt bij activiteiten van de kerk. Thema dit jaar is ‘Ga mee!’

Dit thema sluit aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk. Kinder- en jeugdgroepen ervaren dat Sirkelslag een mooi startpunt kan zijn voor missionair jeugdwerk. Er zijn ook ditmaal twee varianten van Sirkelslag: Sirkelslag KIDS (9-12 jaar) en Sirkelslag YOUNG (13-16 jaar). Het (gratis) spel wordt als groep in de eigen gemeente gespeeld tegen duizenden ander kinderen of jongeren in heel Nederland. Het gaat daarbij om creativiteit, actie en teamspirit.

Pak je tas in, trek goede schoenen aan en ga mee op pad en ontdek hoe jij het verschil kunt maken!

De groepen kunnen hun eigen speelmoment kiezen tussen 1 september en 31 oktober. De scores worden op 1 november landelijk verzameld, waarna de winnaars op 14 november wordt bekend gemaakt. Voor de winnaars is er een bijzondere prijs.

Na Sirkelslag kan worden aangemeld voor de KerstChallenge, de actieweek en de PaasChallenge. Die vormen samen één verhaal. De challenges zijn los van elkaar te spelen, maar voor de beleving van het verhaal is het aan te raden om aan alle challenges mee te doen.

Meld je groep HIER aan.