Eerste actie voor Colombia in Oostburg levert €1375 op

OOSTBURG – De wafelactie die de PG De Westhoek hield tijdens de laatste rommelmarkt van het seizoen in Oostburg, heeft € 1375 opgeleverd voor Delta voor Colombia, de nieuwe ZWO-campagne die op 1 september van start ging in de classis Delta. De PG De Westhoek heeft daarbij gekozen voor het deelproject ‘Kinderen in achterstandswijken weerbaar maken’.

De eerste vrijwilligers gingen op zaterdag 2 september al heel vroeg van start met het maken van het beslag. Nadat de verkoop even op gang moest komen, lokte de geur van vers gebakken wafels al snel velen naar de wafeltent. Daar konden de wafels ter plekke genuttigd worden met koffie, thee of fris. Sommigen kozen ervoor om een zak vol versgebakken wafels mee naar huis te nemen. Al vroeg in de middag waren alle wafels op en moesten nog heel wat mensen worden teleurgesteld. De twintig vrijwilligers die zich hadden ingezet voor de wafelactie, kunnen dan ook terugkijken op een mooie start van Delta voor Colombia.

De vrijwilligers van de ZWO-commissie De Westhoek hard aan het werk in de keuken van het kerkcentrum om iedereen van heerlijke wafels te voorzien.