Expositie ‘Openbaerieng in beeld’ ook in uw kerk?

HEINKENSZAND – De expositie van de originele aquarellen uit ‘Openbaerieng in beeld’ van kunstenares Jopie Minnaard-Verheijke is weer beschikbaar om in kerken tentoongesteld te worden. Ook uw kerk en gemeenteleden kunnen genieten van de dertig illustraties, die Joppie Minnaard maakte voor ‘Openbaerieng in beeld’, een vertaling van het Bijbelboek Openbaring in het dialect van Zuid-Beveland.

Het boek is vertaald en uitgegeven door ’t Kerkje van Ellesdiek, in samenwerking met Uitgeverij Het Paard van Troje en kost € 15. In deze ‘Biebel in ’t Zeêuws’ staat ook de Nederlandse tekst afgedrukt.

De aquarellen (afmetingen 40 x 30 cm) waren al op tal van plaatsen in Nederland te zien. Laatstelijk was dat het geval in de Sint Jacobskerk in Vlissingen. De expositie is gratis beschikbaar (behalve in juli augustus) en het werk wordt gebracht, opgehangen en ook weer opgehaald. Een vrijwillige bijdrage voor het Kerkje van Ellesdiek wordt op prijs gesteld.

Als uw kerk belangstelling heeft om de aquarellen te exposeren, neem dan contact op met Jan Minnaard via jminnaard1@zeelandnet.nl

Deze afbeelding uit ‘Openbaerieng in beeld’ behoort bij de tekst Openbaring 9 vers 13: ‘Toen blies de zesde engel op zijn bazuin’.