Kerk Hoek 2 jaar na brand open

HOEK – Bijna 2 jaar na de verwoestende brand van nieuwjaarsdag 2015, wordt de herbouwde Protestantse kerk in Hoek binnenkort opnieuw in gebruik genomen. Dat gebeurt tijdens een feestelijk openingsweekend.

De bouwwerkzaamheden worden komende week afgerond. Daarna wordt er schoongemaakt en ingericht. Als dit achter de rug is, opent de kerk haar deuren. Dat gebeurt op 9 december om 14.00 uur met een feestelijke openingshandeling. Daarna is er een korte viering met aansluitend toespraken voor en door genodigden.

Op zaterdag 10 december is het open huis. Van 10.00 – 16.00 uur is iedereen die de kerk van binnen wil zien van harte welkom. Er klinkt die dag doorlopend muziek. Zondag 11 december wordt het openingsweekend afgesloten met een feestelijke eredienst om 14.30 uur.

Voor de momenten op 9 en 11 december is aanmelden gewenst. Dit kan door middel van het invullen van een kaartje dat bij de uitnodiging wordt verzonden. Ontvangt u geen uitnodiging, maar wilt u hier toch bij zijn? Neem dan contact op met Ko Dieleman, voorzitter van de werkgroep ‘Opening’ via tel. 06-51825192.

Voor deze gelegenheid wordt een glossy bewaarmagazine uitgegeven. Dit magazine staat boordevol achtergrondinformatie van het afgelopen bouwjaar, meer over de kerk en verhalen van betrokkenen en dorpsgenoten.

Klik hier voor website van de Protestantse gemeente Hoek

hoek-heropening