Koninklijk lintje voor CCBB-secretaris Suzan Pielaet

AARDENBURG – Mevrouw Suzan Pielaet-Leenhouts uit Aardenburg heeft op Koningsdag een koninklijke onderscheiding ontvangen waarmee zij Lid in de Orde van Oranje Nassau is geworden.

De burgemeester van Sluis, mr Marga Vermue reikte mevrouw Pielaet het lintje uit voor het vele vrijwilligerswerk wat zij deed en doet in Aardenburg en omgeving.

Mevrouw Pielaet is ook actief in de classis Delta als secretaris van het Classicale College voor de Behandeling van Beheerszaken Delta CCBB. Ook in de voorganger van het CCBB, het RCBB Zeeland, was zij actief. Het CCBB ondersteunde de aanvraag dan ook van harte.

Naast het werk voor het CCBB zette mevrouw Pielaet zich jarenlang in voor de Protestantse Gemeente Sint-Kruis en Aardenburg als secretaris van de diaconie. Daarnaast organiseerde zij vele activiteiten voor de kerk. Ook in de plaatselijke afdeling van de EHBO Aardenburg is zij al ruim 40 jaar werkzaam. Verder is zij al jarenlang een betrokken lid van volleybalclub De Kikkers, waarvoor zij tal van activiteiten ontplooide.