Maak een foto van de Ziel van Middelburg

MIDDELBURG – De Nieuwe Kerk Gemeente in Middelburg is op zoek naar de foto waarop jij hebt vastgelegd wat volgens jou de Ziel van Middelburg is. Zonder dat gebouw, die plaats, dat symbool zou Middelburg volgens jou niet meer de stad zijn die het nu is. Je mag er natuurlijk ook een uitleg bij geven.

Damplein Middelburg

De Taakgroep Vorming en Toerusting en stadspastoraat van de Nieuwe Kerk Gemeente in Middelburg heeft een fotowedstrijd uitgeschreven, waaraan iedereen kan meedoen. De ingezonden foto’s worden geprint zodat alle bezoekers van de Nieuwe Kerk kunnen stemmen op die foto die volgens hen de Ziel van de stad het best weergeeft. Zo ontstaat een Top 10 van meest aansprekende foto’s. Een deskundige jury, onder wie vakfotografen, kiest daaruit de winnende plaat. De Top 10 blijft een seizoenlang in de Nieuwe Kerk hangen, als onderdeel van het jaarthema van de Nieuwe Kerk Gemeente: ‘Huis voor de ziel’.

De foto moet minimaal 1 mb groot zijn en worden aangeleverd als een .raw of .jpeg formaat. Opsturen naar zielvanmiddelburg@nieuwekerkgemeente.nl. De foto moet uiterlijk 31 oktober 2020 binnen zijn.