Maandelijks

Kopje koffie?

Kloetinge

Hier kun je op maandagmorgens vanaf 10.00 uur terecht in het Geerteshuis aan de Jachthuisstraat. De organisatie is in handen van de Protestantse gemeente.

Nieuw- en Sint Joosland

Hier kun je op van oktober tot en met april de eerste woensdag van de maand van 10.00-11.30 uur terecht voor koffie of thee en een praatje in de consistorie van de Eben Haëzerkerk op het Kerkplein.

Oostburg

Met ingang van februari 2019 houdt JOTA Oostburg maandelijks het Mamacafé op de eerste woensdag van de maand. Zo kunnen de moeders het café combineren met een bezoek aan de markt. Terwijl de moeders gezellig met elkaar praten onder het genot van een kopje koffie of iets anders, vinden de kinderen elkaar bij het speelgoed in de kast. Het Mamacafé duurt van 10.00 – 12.00 uur en ‘nieuwe’ moeders of vaders zijn van harte welkom.

Oostkapelle

Inloophuis. Iedere eerste donderdag van de maand wordt telkens van 10 tot 11.30 uur de inloop- en koffiemorgen gehouden in het Protestants Kerkcentrum aan de Johan de Pourckstraat 2. Een mooie gelegenheid om belangstellend naar elkaar te vragen en alle nieuwtjes van het dorp en de kerk uit te wisselen. Iedereen kan zo inlopen in dit Protestants Kerk Café, welkom!

Ritthem

Hier kun je op de eerste dinsdag van de maand van 10.00-11.30 uur in de dorpskerk terecht voor koffie of thee en ontmoeting.Koffie