Paasgroet via tv-programma #Nietalleen.nl

Het NPO1-programma Nietalleen.nl gaat ook dit paasweekend door! Wilt u iemand die u lief is maar nu op afstand, verrassen met een paasgroet? App een berichtje naar 06-33376968 en misschien komt uw boodschap langs. Kijk elke dag rond 16.30 uur naar NPO1.

Koningin Máxima

Woensdagochtend 8 april 2020 heeft Koningin Máxima gebeld met Jurjen de Groot, directeur van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk en van Kerk in Actie. Ze sprak met hem over het initiatief #Nietalleen. Dit platform is opgezet door diverse kerkgenootschappen en christelijke organisaties. Koningin Máxima bedankte alle vrijwilligers die handen en voeten geven aan de roeping van de kerk. Ook is ze onder de indruk van het ondernemerschap van de initiatiefnemers die dit platform in zo’n korte tijd hebben opgericht.
Koningin Máxima liet Jurjen de Groot weten dat zij dit initiatief zeer waardeert en dat ze hoopt dat het platform ook na de coronacrisis blijft bestaan, omdat er zoveel mensen door geholpen worden die anders niet geholpen zouden worden.

Lees ook: Biedt u ook coronahulp? Meldt uw initiatief aan voor #Nietalleen