Pastoraal werkster Alida van Veldhoven naar Bergen op Zoom

VLISSINGEN – Pastoraal werkster Alida van Veldhoven is door bisschop mgr Jan Liesen benoemd tot pastoraal werkster in het team van de Lievevrouweparochie in Bergen op Zoom. Alida van Veldhoven was sinds halverwege 2019 werkzaam in de H. Maria Parochie Walcheren en de H. Pater Damiaanparochie.

De benoeming van mw Van Veldhoven werd tijdens het Pinksterweekend bekend gemaakt.

Alida van Veldhoven (58) was eerder al elf jaar werkzaam in het bisdom Breda. Zij vervulde toen verschillende pastorale functies. In de H. Maria Parochie Walcheren en de H. Pater Damiaanparochie droeg zij zorg voor alle voorkomende pastorale taken, en dan vooral voor jonge gezinnen, diaconie en de parochiekernen van Hansweert, Ovezande en Kwadendamme.

Alida van Veldhoven.

Omdat mw Van Veldhoven in Ossendrecht woont en mantelzorger is voor haar ouders, heeft zij de benoeming aanvaard om te gaan werken in Bergen op Zoom.

In de viering van zaterdag 10 augustus (19.00 uur) in de Maria Hemelvaartkerk in Ovezande nemen de beide parochies afscheid van Alida van Veldhoven. Op 1 september wordt zij gepresenteerd als nieuwe pastoraal werkster van de Lievevrouweparochie in Bergen op Zoom.

Bron: De Verbinding van de H. Maria Parochie Walcheren.