Pastores presenteren plan

H. Eligiuskerk Lewedorp

GOES -Het pastorale team van de H. Maria en H. Pater Damiaanparochie heeft in het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in het opstellen van een pastoraal plan. Dit plan moet de parochiekernen in Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland helpen zich  te oriënteren op de weg naar de komende jaren.

Het pastorale team sluit niet de ogen voor de realiteit, maar is toch optimistisch gestemd. Daarom heeft het plan als titel meegekregen ‘Geloof om van te leven, niet om te overleven’.

Belangstellende parochianen worden in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van de grote lijnen in dit plan. Daarbij kan ook van gedachten worden gewisseld over de inhoud. Dat gebeurt op maandag 28 februari in de H. Eligiuskerk in Lewedorp (19.30-21.30 uur), op donderdag 2 maart in dorpshuis Kaj Munck in Hansweert (19.30-21.30 uur) en op maandag 3 april in de H. Blasiuskerk in Heinkenszand (20.00-22.00 uur)  Namens het team zullen pastoor Fons van Hees en pastoraal werker Wiel Hacking aanwezig zijn in Heinkenszand. In Lewedorp en Hansweert zijn Van Hees en pastoraal werkster Jeanine beschikbaar om het plan toe te lichten.