Podcasts 40-dagentijd

MIDDELBURG – De Nieuwe Kerkgemeente in Middelburg heeft gezocht naar zinvolle alternatieven nu de gemeenteleden elkaar nauwelijks zien. Afstand houden betekent in deze tijd ook elkaar missen. In de komende weken naar Pasen. de Veertigdagentijd, plaatst de Taakgroep Vorming en Toerusting daarom regelmatig podcasts op de website van de Nieuwe Kerkgemeente (klik hier). Zo kan men toch iets van elkaar horen en tegelijkertijd een kort bezinningsmoment hebben.

De podcasts zijn door gemeenteleden ingesproken. Steeds wordt een klein stukje uit het Bijbelboek Marcus gelezen en wordt een vraag ter overdenking gesteld. De podcasts vormen samen het Marcus-verhaal naar Pasen, maar zijn ook los van elkaar te beluisteren. Elke podcast duurt ongeveer 5 minuten. Aswoensdag, woensdag 17 februari 2021, zijn de eerste podcasts gepubliceerd.

Belangstellenden kunnen zich ook abonneren op de podcasts (klik hier), zodat u een mailberichtje ontvangt, wanneer er in deze 40-dagentijd een nieuwe podcast is. De eerder gepubliceerde podcasts zijn altijd terug te beluisteren, u hoeft dus niets te missen. Ook reageren op de podcasts kan door een mailtje te sturen aan vormingentoerusting@nieuwekerkgemeente.nl