Ring Schouwen-Duiveland en Tholen trapt af

 THOLEN –De ring Schouwen-Duiveland en Tholen houdt donderdag 24 oktober haar eerste ontmoeting in kerkcentrum De Wingerd te Tholen (Nieuwe pad 1, 4691 BP Tholen, tel. 0166-602169). Deze bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur.

De bijeenkomst is voorbereid door de stuurgroep van de ring. Die bestaat uit ds. B. Boersma (Scharendijke), dhr. D. Overduin (Poortvliet), ds. G. van den Berg, (Sint Philipsland) en dr. H.T. Wolters, Renesse.  De ring Schouwen-Duiveland en Tholen is van plan om voor het onderlinge contact tussen de gemeenten en de geloofsverdieping drie keer per jaar bijeen te komen.

Tijdens de eerste ontmoeting vertelt classispredikant Arie van der Maas over zijn werk. Hij geeft bovendien een presentatie over het doel van de ring. Daarna praten de deelnemers over hun verwachtingen van de ring. Ze kunnen daarbij onderwerpen aangeven die zij graag in het komende jaar zouden willen bespreken.

De bijeenkomst is bedoeld voor alle leden van de gemeenten van Schouwen-Duiveland en Tholen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 22 oktober a.s. bij dhr. Overduin: overd528@planet.nl.