Winkeltje W&D vernieuwd

OOSTKAPELLE  In het ’t Winkeltje van Woord en Daad (W&D) aan de Dorpsstraat 25 in in Oostkapelle worden op vrijdag 21 en zaterdag 22 april open dagen gehouden. Deze volgen op de vernieuwing van de winkel.

Belangstellenden zijn op de open dagen van harte welkom van 09.00 tot 16.00 uur. Kinderen mogen gratis grabbelen. Bezoekers krijgen ook koffie aangeboden.

Tot het assortiment behoren tweedehands kleding en spulletjes, (foto)kaarten,  en W&D postzegel. Nieuw is dat er nu ook cadeauartikelen worden verkocht. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor het drinkwaterproject van W&D in Haïti.

Het winkeltje bestaat al dertig jaar. Dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers, gaat de winkeldeurop werkdagen en op zaterdag  elke morgen vanaf 9.00 uur open; op woensdag ook ’s middags, evenals op de donderdagen tijdens de zomermarkt.

Jaarlijks wordt in maart en september twee weken lang opruiming gehouden, de zogenaamde 2-euro-weken. Alle seizoenskleding is dan voor 2 euro per stuk te koop. Het aanbod wordt wekelijks aangevuld;

Meer informatie is te vinden op www.woordendaad.nl/comite-walcheren.