Houd moed, heb lief!

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE CLASSIS DELTA.
FIJN DAT U ONS BEZOEKT!delta

Geloven in de Delta brengt nieuws, informatie en activiteiten vanuit de Classis Delta (Zeeland en de Zuid-Hollandse Eilanden) van de Protestantse kerk (PKN) en van andere geloofsgemeenschappen.In de Petrus-adventskalender is bij elke dag een overdenking beschikbaar, aangevuld met (gespreks)vragen, gebeden en liederen. De adventskalender sluit aan bij het jaarthema ‘Van U is de toekomst’.


Bekijk ons overzicht van online kerkdiensten in de classis Delta


Lees hier de richtlijnen en adviezen van de Protestantse Kerk over omgaan met het coronavirus (november 2021). Download het Protocol Protestantse Kerk in Nederland voor (kerkelijke) bijeenkomsten in de anderhalve meter-samenleving.


Heeft u een vacature voor een predikant of kerkelijk werker of zoekt u vrijwilligers? Of zoekt u juist een baan in deze categorieën? Onder de knop VACATURES op onze pagina Kerkmensen staan de vacatures die bij ons aangemeld zijn.


Wilt u ook de NIEUWSBRIEF van de classis Delta ontvangen, klik dan op de knop en meld u aan!


CONTACT

De webredactie van Geloven in de Delta bestaat uit Margreeth Ernens en Willem Staat. Berichten over openbare activiteiten en evenementen ontvangen we graag per e-mail:
gelovenindedelta@gmail.com Bijlagen en foto’s zijn welkom.


Delta-dominee Arie van der Maas

Delta-dominee Arie van der Maas

CLASSISPREDIKANT DELTA

De kerken werken met elkaar samen in de classis Delta. De centrale persoon is de classispredikant, dominee A.P. (Arie) van der Maas. Hij ondersteunt de gemeenten, predikanten en kerkelijk werkers in het gebied. Dominee Van der Maas is ook  aanspreekpunt en gezicht van de kerk in de regio.
E-mail: a.vandermaas@protestantsekerk.nl.
Klik hier voor de website van Arie van der Maas.

SCRIBA CLASSIS DELTA

A.A.T. (Bram) Kievit is de scriba van de classis Delta.
Postadres: Bloemenweg 25, 3247 GA Dirksland
T 06 24102850
E-mail: classisscriba-delta@protestantsekerk.nl.