Bisdom stelt tijdelijk projectmedewerkster aan

VLISSINGEN – Bisschop mgr. Jan Liesen heeft, voor de duur van zes maanden, een tijdelijk projectmedewerkster voor Walcheren en de Bevelanden aangesteld: Jeannette Jongenelen-de Korte. Zij zal vooral werkzaam zijn in het Werkveld Jonge Gezinnen. Dat meldt de nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren.

Jeannette Jongenelen-de Kort

In de twee parochies Boven de Schelde zal mevrouw Jongenelen-De Kort gezinnen en kinderen voorbereiden op Eerste Communie, Vormsel, kindernevendienst en gezins- en kringvieringen.

De uit Goes afkomstige Jeannette Jongenelen-de Kort woont in Roosendaal. Zij zal tot eind juni 20 uur per week werken in de H. Maria Parochie Walcheren en de H. Pater Damiaanparochie. Naast zelfstandig ondernemer is zij al bijna 25 jaar actief als vrijwilligster in de Sint Norbertusparochie in Roosendaal, de Sint Annaparochie in Steenbergen en de Sint Christoffelparochie in Halsteren. Ook studeert zij Theologie en Levensbeschouwing aan de Fontys Hogeschool in Utrecht en is zij gecertificeerd Godly Play Verhalenvertelster.

Lees ook: Bisdom biedt excuses aan, maar situatie verandert niet