Ga mee op reis naar Israël!

HELLEVOETSLUIS – In de pg Hellevoetsluis is het plan opgevat om in het voorjaar van 2023 een reis naar Israël te maken. In 2019 werd vanuit de kerkelijke gemeente (met deelnemers van daarbinnen en daarbuiten) een onvergetelijke reis gemaakt naar Jordanië en Israël. Dat smaakte naar meer en dus wordt van 24 april tot en met 5 mei 2023 een rondreis door Israël gemaakt.

Een aantal deelnemers heeft zich al aangemeld, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd, dus kunnen ook mensen van buiten Hellevoetsluis met deze reis meegaan. Voor wie altijd al eens een bezoek aan Israël wilde brengen of opnieuw kennis wil maken met dit land, is dit een uitgelezen kans.

De 12-daagse rondreis heeft overnachtingen in Netanya, Nes Ammim, Tiberias, Jeruzalem, Mashabei en TLV/Jaffa. Op het programma staan excursies naar onder meer musea, opgravingen, oude steden, warmwaterbronnen, Bethlehem,  de Klaagmuur en de Dode Zee.

Voor deze reis geldt: hoe meer deelnemers, hoe goedkoper het wordt.

Meer informatie is te verkrijgen bij André van Marion: anjo45@upcmail.nl , en Nia van der Waal: scriba@pghellevoetsluis.nl