GO church verkast naar Middelharnis

MIDDELHARNIS – GO church, de pioniersplek van de Protestantse kerk op Goeree-Overflakkee (waarmee meteen GO is verklaard) werkt vanaf heden vanuit Middelharnis met als centrale locatie de Emmaüskerk. Daarom wordt op 11 oktober 2021 een introductiebijeenkomst gehouden, waarbij iedereen welkom is.

De Emmaüskerk in Middelharnis.

Ook op het eiland Goeree-Overflakkee wonen mensen uit verschillende culturen. Een aantal jaar geleden is daaruit een christelijke multi-culturele gemeenschap ontstaan waar niet alleen kerkdiensten een rol spelen, maar ook wordt gezorgd voor geestelijke toerusting en diaconale integratie. Inspirator van GO church is Tonn den Otter, afkomstig uit Australië en woonachtig in Dirksland. Aan de multi-culturele vieringen van GO church wordt meegewerkt door musici en tolken (in allerlei talen). Verder zoekt GO church naar het opzetten van pastorale en diaconale hulp.

Tot op heden werkte GO church vanuit Dirksland en verschillende andere plekken. Vanaf oktober 2021 is de centrale locatie dus de Emmaüskerk in Middelharnis (Koningin Julianaweg 64), waar kerkdiensten en andere bijeenkomsten zullen worden gehouden. Op maandag 11 oktober (20.00 uur) vertellen Tonn den Otter en Gersom Westerkamp van GO church en iemand met een migrantenverleden u graag wat hen bezielt. Er is iets lekkers en voor de liefhebbers een boekentafel met lectuur. Kijk voor meer informatie op www.gochurch.nl en op www.emmauskerkmiddelharnis.nl