Gratis E-book over online kerkdiensten

Nu veel kerken in verband met de coronamaatregelen online diensten aanbieden via livestreams, van te voren opgenomen, lokale televisie of gespecialiseerde kerkomroepen, heeft Eric van den Berg van communicatieadviesbureau ISI Media de verschillende ervaringen te boek gesteld in een gratis te downloaden e-book: ‘Ervaringen met online kerkdiensten.

Van den Berg heeft veel waardering voor wat er inmiddels allemaal tot stand is gekomen. Er wordt veel gevraagd van kerkbestuurders, vrijwilligers, dominees, priesters, diakens/diakenen en theologen. Gelet op de grote vraag naar zijn vorige e-book ‘Alles over online kerkdiensten’ leeft het onderwerp volop. En wat is beter dan elkaars kennis en ervaring verder te delen?

Hij heeft dus opnieuw een e-book geschreven: ‘Ervaringen met online-kerkdiensten’, dat in een gratis en betaalde versie te downloaden is. De inhoud is hetzelfde, maar bij de betaalde versie van 5 euro wordt het vele werk dat in het boek zit, gesteund.

Download hier het e-book.

Eric van den Berg heeft ook verschillende YouTube-filmpjes over dit onderwerp opgenomen, als ‘Spoedcursus Kerkdienst Streamen’, ‘Live streamen naar Facebook live: zo werkt het’ en ‘Livestreamen via YouTube. Klik hier om naar zijn video-archief te gaan.