In oktober eindelijk weer een Zeeuwse Vakantieweek ouderen

WEMELDINGE – Eindelijk – na een onderbreking van ruim twee jaar door corona – is het zover: de datum van de Zeeuwse Vakantieweek voor ouderen, die door hun leeftijd en/of een lichamelijke beperking niet meer zelfstandig op vakantie kunnen gaan, is bekend. Van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 oktober 2023 zijn de ouderen welkom in Nieuw Hydepark in Doorn.

Inmiddels wordt door de nieuwe coördinator en een enthousiaste groep van ervaren en nieuwe vrijwilligers hard gewerkt aan de voorbereidingen van de vakantieweek. De week biedt de ouderen veel activiteiten als wandelen, fietsen, zingen, optredens en voordrachten. Er is ook veel aandacht voor de individuele gasten.

In april ontvangen de diaconieën van de protestantse kerken in Zeeland een brief met nadere informatie over de vakantieweek en het werven en aanmelden van de gasten. In de brief wordt zoals gebruikelijk tevens gevraagd om door middel van een donatie of collecte in de kerkdienst de Zeeuwse vakantieweek met een bijdrage te steunen.

Om een indruk te krijgen hoe de Zeeuwse Vakantieweek wordt beleefd door de gasten kunt u het verslag lezen van de laatst gehouden vakantieweek in maart 2020: klik hier