Pinksterbrunch in Sint Jacobskerk tijdens Open Kerkendag

VLISSINGEN  – De Sint Jacobskerk in Vlissingen doet ook dit jaar met een speciale activiteit mee aan de landelijke Open Kerkendag op Tweede Pinksterdag (maandag 29 mei).

Van 12 tot 13 uur is er in de Sint Jacobskerk een Pinksterbrunch. Iedereen wordt uitgenodigd om elkaar aan tafel te ontmoeten bij een informele maaltijd. De maaltijd is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Om logistieke redenen is aanmelden noodzakelijk via scriba@pkn-vlissingen.nl , telefoonnummer 06 27073557 of direct in De Herberg.

Na de brunch staan de deuren van de Sint Jacobskerk van 13.30 tot 17.00 uur open voor iedereen die eens binnen wil kijken of een kaarsje wil branden.

De landelijke Open Kerkendag staat dit jaar in het teken van het kerkinterieur. Het Nederlandse landschap staat bekend om de torenspitsen en kerken, maar wat schuilt er nu eigenlijk áchter deze stenen muren? De Nederlandse kerken herbergen veel kunst en erfgoed, en de uitnodiging van Open Kerkendag is dan ook om naar binnen te gaan en te genieten van alle mooie dingen die er in de kerken staan.

Lees ook: Doe met uw kerk mee aan open kerkendag

Klik hier voor een overzicht van deelnemende kerken aan Open Kerkendag