Mission to Seafarers Vlissingen zoekt penningmeester

VLIISSNGEN – De Stichting Mission to Seafarers zet zich in voor het welzijn van de zeevarenden die kortere of langere tijd Vlissingen aandoen. Het zeemanshuis is elke namiddag en avond geopend. De instelling beschikt over een bar, een winkel voor kleine gebruiksartikelen en faciliteiten voor internetgebruik. Bovendien zijn er ontspanningsmogelijkheden zoals biljarten, tafeltennis en karaoke. Bezoekers kunnen zich terugtrekken in de kapel. Voor diegenen die daar behoefte aan hebben is er een havenpastor, die regelmatig in het Zeemanshuis te vinden is. Voor het vervoer van zeevarenden gebruiken we een personenbusje.

Ongeveer 10.000 zeevarenden bezoeken jaarlijks het zeemanshuis. Dat drijft op inkomsten van de bar en winkel en er bijdragen vanuit met name het havenbedrijfsleven.
Er zijn 4 betaalde krachten. namelijk  1 voor administratief werk, 2 barmedewerkers en 1 voor de schoonmaak. Verder zijn ongeveer 50 vrijwilligers binnen de organisatie aan het werk.

Ook het bestuur bestaat uit vrijwilligers. Heeft u belangstelling voor deze functie of wilt u meer weten over het functioneren van het bestuur, dan kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur, Marianne Kloosterboer, kloosdijk@zeelandnet.nl