Kloetinge helpt de Voedselbank en de Speelgoedbank

KLOETINGE – De diaconie van de Protestantse Gemeente in Kloetinge en de Pioniersplek Hart en Ziel, beide verbonden aan de Geerteskerk in deze plaats, houden in het weekend van 11 en 12 november 2022 acties voor de Voedselbank ‘De Bevelanden’ en de Speelgoedbank Zeeland. Omdat de nood op dit moment bij veel mensen hoog is, nu de energieprijzen zo gestegen zijn en de inflatie hoog is, is hulp hard nodig.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november van 8.00 tot 12.00 uur staat bij Bakker Boer in de Lewestraat in Kloetinge een kraam waar houdbare levensmiddelen kunnen worden gebracht. Natuurlijk kan ook een financiële bijdrage worden geleverd, zodat de Voedselbank zelf levensmiddelen kan kopen. De Geerteskerk is zaterdagmiddag 12 november geopend tussen 13.00 en 15.30 uur om levensmiddelen in te leveren (via de ingang onder de toren). Ook in de kerk staat een bus voor een financiële bijdrage. Zondag 13 november kunnen, voorafgaand aan de kerkdienst, ook levensmiddelen worden gebracht onder de toren.

Op zaterdagmiddag 12 november kan tussen 13.00 en 15.30 uur speelgoed worden ingeleverd in de Geerteskerk. Voorwaarde van de Speelgoedbank is dat het speelgoed nog goed bruikbaar is, speelgoed wat je eventueel ook aan je eigen (klein)kind zou geven. Ook een financiële bijdrage is van harte welkom.