LJP: Pianotalent en een nieuwe expositie

MIDDELBURG – Het Lange Jan Project Middelburg heeft voor donderdag 21 september het traditionele miniconcert en de opening van een nieuwe – de laatste van dit seizoen – tentoonstelling op het programma staan.

Joël Schot.

Het miniconcert in de Koorkerk (aanvang 15.00 uur) wordt verzorgd door het 15-jarige pianotalent Joël Schot. Joël is Havo-leerling aan het Calvijn College in Goes en heeft nu zes jaar les aan de Muziekschool, momenteel bij Rien Balkenende, daarvoor van Dies van den Berg, Jacco Lamfers en Karin de Boef. Joël zit in de talentenklas en wil na het Havo naar het conservatorium. Naast pianospelen doet hij aan basketballen en wielrennen. Tijdens het miniconcert speelt hij werken van zijn favoriete componisten Beethoven, Debussy, Chopin en Liszt.

In de Wandelkerk wordt om 16.00 uur de laatste tentoonstelling van het seizoen officieel geopend. Exposant is Cobi Boone die ‘Stillevens in Steen’ laat zien. Boone laat een driedimensionale uitvoering van de traditionele stillevens in steen zien. Mede-exposant is Michiel Hermsen.

De koffiehoek is vanaf 12.00 uur bemenst.

Stilleven van Cobi Boone.