Nieuwe soundtracks te beluisteren

We hadden er al een aantal, maar Omroep Zeeland heeft nog enkele soundtracks van liederen uit de serie Geloof in Zeeland voor ons gemaakt. U kunt ze terugvinden onder Video > Soundtracks. Voor het gemak kunt u ze ook hier terugvinden.

Soundtrack van Als God ons thuisbrengt uit de uitzending Geloof in Zeeland van 24 mei 2020 vanuit de Sint Augustinuskerk in Middelburg. Tekst uit Vijftig psalmen, melodie Bernard Huibers, opgenomen als Lied 126a in Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk (2013). Uitgevoerd door een gelegenheidszanggroep, begeleid door Bram de Wolf op piano.


Soundtrack van Een nieuw Marialied uit de uitzending Geloof in Zeeland van 3 mei 2020 vanuit de Odulphuskerk in Meliskerke. Tekst Michaël Steehouder, muziek Chris van Bruggen (lied 606 in Zangen van zoeken en zien). Het lied werd uitgevoerd door leden van de cantorij van de Protestantse gemeente Biggekerke-Meliskerke.


Soundtrack van Kyrie, Lied van Sela (2018) uit de uitzending Geloof in Zeeland van 19 april 2020 vanuit de Johanneskerk in Nieuwerkerk. Tekst en muziek Paul Field, James MacMillan,m Henk Pool, Adrian Roest en Roeland Smith. Uitgevoerd door Christa de Pagter (zang) Marianne van Dijke (piano), Annette Jumelet (viool) en Jan de Pagter (basgitaar).