Doe deze zomer mee aan de schrijfretraite ‘Licht op je ziel’

DOORN – Het Klooster in de Cloud houdt deze zomer een schrijfretraite over hoe geloof zich ontwikkelt in het leven van mensen, ongeacht welke religie ze aanhangen. Klooster in de Cloud ontstond vijf jaar geleden samen met De Binnenkamer, de gemeenschap die morgen- en avondgebeden verzorgt in de kapel van Nieuw Hydepark in Doorn van de Protestantse Kerk.

Je een zomer lang bezinnen op je geestelijke weg in je leven tot nu toe is een kwetsbaar, maar heel waardevol proces. In ‘Licht op je ziel’ kijken de deelnemers gezamenlijk terug op hun geestelijke weg in het leven. Om de week ontmoeten ze elkaar via ZOOM, de andere week krijgen zij een podcast met een verdiepend thema. Via de chatbox van het Klooster in de Cloud worden tussendoor inspirerende teksten of opdrachten gegeven.

Deze schrijfretraite is opgezet naar aanleiding van het boek ‘God 9.0’. Het boek geeft een verhelderend model van geloofsontwikkeling.  De schrijfretraite wordt begeleid door deskundige pastores (Alberte van Ess (Vacare), Marloes Meijer, Reintje Stomphorst en Jan Bodisco Massink)

De ZOOM-bijeenkomsten zijn op 18 (startbijeenkomst) en 25 juni, 9 en 23 juli, 6 en 20 augustus en 3 september (slotbijeenkomst) De start- en slotbijeenkomst zijn van 19.00 tot 20.30 uur, de overige bijeenkomsten zijn van 19.00 tot 20.00 uur. Inschrijven kan via www.kloosterindecloud.nl Kosten €50.

Het is aan te bevelen om vooraf het boek ‘God 9.0’ te lezen. (KLIK HIER om te bestellen)

LEES OOK: Met Klooster in de cloud thuis je spirituele batterijtje opladen