Doe mee aan de Inspiratiedag Bibliodrama!

ZWARTEWAAL – Vakantietijd geeft ruimte om te reflecteren en inspiratie op te doen. Daarom is er op 15 juli van 9.30 – 16.30 uur in Zwartewaal een Inspiratiedag Bibliodrama, waarbij op een speelse manier met Bijbelverhalen wordt gewerkt.

Onder professionele begeleiding spelen de deelnemers in een groep een Bijbelverhaal, waarbij ze stap voor stap het verhaal in worden meegenomen. Door de vrijheid van het spelen kan een meer of minder bekend Bijbelverhaal opeens meer tot leven komen. Het verhaal krijgt een persoonlijke betekenis, het wordt het verhaal van de speler.

Met bibliodrama ervaar je als speler met je eigen lijf waar het verhaal je raakt. Je ontmoet andere personages, en wellicht ontdek je ook iets over jouw relatie met God. Het Bijbelverhaal gaat mee op je verdere levensreis.

De begeleiding van de Inspiratiedag Bibliodrama is in handen van Gera van der Linden (kerkelijk werker in Spijkenisse) en Annet Ravensberg (predikant). Beiden zijn bevoegd begeleider Bibliodrama.

De Inspiratiedag wordt gehouden in en om de Martinuskerk in Zwartewaal. Kosten (naar draagkracht) 30 à 40 euro, waarbij koffie/thee met iets lekkers en een lunch zijn inbegrepen.

Opgeven vóór 1 juili bij Gera van der Linden: geravanderlinden@hetnet.nl

Na aanmelding krijgen de deelnemers nadere informatie en betalingsbijzonderheden.