Liederen van Huub Oosterhuis zingen in Kwadendamme

KWADENDAMME – Samen (bekende) liederen zingen van Huub Oosterhuis, de bekende theoloog, dichter en uitgetreden priester. Dat kan op woensdag 13 maart in de H. Bonifaciuskerk in Kwadendamme, samen met een gelegenheidskoor en het blazerskwintet uit Kwadendamme.

Huub Oosterhuis overleed vorig jaar Pasen op bijna 80-jarige leeftijd. Sinds 1958 schreef hij teksten en liederen voor een nieuwe Nederlandstalige liturgie. Soms zijn de liederen onbekend, maar vaker bekend, en vele liederen klinken in de harten van mensen en wekelijks in erediensten.

Het gelegenheidskoor staat onder leiding van Kees Boonman en Jolanda Nagelkerke begeleidt het zingen op het orgel. Gastheer is pastor Rens Stobbelaar. De avond is vooral voor hen die graag zingen, meezingen of gewoon willen luisteren naar de mooie liederen en teksten van Huub Oosterhuis. Iedereen welkom om samen zingend te bidden in de Vastentijd: Gij die geroepen hebt ‘Licht’.

Toegang gratis, aanvang 19.30 uur, kerk open vanaf 19.00 uur. Na afloop is er ontmoeting onder het genot van koffie/thee.