Psalmzangavond in Ouddorp

OUDDORP – De Hervormde Gemeente van Ouddorp houdt donderdag 3 augustus in de Dorpskerk een Psalmzangavond met bovenstem. Aanvang 19.30 uur.

De samenzang wordt begeleid door organist Jan Rozendaal en violiste Rebecca Rozendaal uit Nieuw-Lekkerland.

Jan en Rebecca Rozendaal.

Jan Rozendaal (1984) begeleidt al sinds zijn 12e de samenzang tijdens kerkdiensten. Hij volgde lessen bij onder andere Arjan Versluis, Jan Bonefaas, Everhard Zwart, Peter Eilander, Bas de Vroome en Martin Zonnenberg. Hij is als kerkorganist verbonden aan de Gereformeerde Gemeente in Alblasserdam. Daarnaast begeleidt hij wekelijks in kerkdiensten van de Vrije Evangelisatie Gemeente in Giessenburg. Als koororganist is hij verbonden aan diverse zangverenigingen. Hij treedt geregeld op als koororganist bij andere koren en begeleidt bekende solisten en instrumentalisten. Als meervoudig winnaar van het Feike Asma-concours werkte hij aan vele C-opnames mee en nam hij zelf ook orgel-CD’s op.

Rebecca Rozendaal (1999) begon op haar vijfde met vioollessen bij muziekschool ToBe. Op haar tiende begon zij haar studie aan het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut bij Hélène van Leeuwen. Rebecca speelt vooral klassieke muziek van onder anderen Bach, Beethoven en Mendelssohn. Zij begeleidt regelmatig koren bij concerten en werkte aan verschillende CD-opnames mee. Daarnaast heeft zij een eigen lespraktijk in Nieuw-Lekkerland.

Toegang (vanaf 16 jaar) € 10,00 per persoon, gezinskaarten € 30,00.