Sing In met Shivvd in Haamstede

HAAMSTEDE – In de Pelgrimskerk aan de Platboslaan in Haamstede wordt zondag 3 maart een interactieve Sing In themadienst voor jong en oud gehouden.

Het hoofdbestanddeel van de viering zal zingen zijn, het wordt dus een Sing In. Musicus Chris Stellaard (orgel en piano) en zijn band The Shivvd zingen liederen van Coldplay, Waylon, Lauren Daigle, Stef Bos, Simon & Garfunkel, The Dire Straits en anderen. Het zijn liedteksten over ‘over leven’, over ‘over-leven’ en over leven en overleven. Ze sluiten aan bij de tijd van het kerkelijk jaar op weg naar Pasen.

Het wordt een viering waarin wordt geluisterd en meegezongen met The Shivvd, wordt geluisterd naar verhalen wat liedteksten voor mensen betekenen, een viering met ‘inter-actie’, die vraagt om ‘in actie’ te komen.

De aanvang van deze Sing In is om 15.30 uur. Inloop vanaf 15.00 uur met koffie/thee. Na afloop is er een drankje. De viering wordt afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd. Voor soep wordt gezorgd, eters moeten wel zelf hun brood meenemen.