Annemarie van Heijningen over ‘Mam, ik heb er niks meer mee’

OUD-VOSSEMEER – Annemarie van Heijningen geeft donderdag 14 maart in de Hervormde Kerk aan de Ring in Oud-Vossemeer een lezing over het thema ‘Mam, ik heb er niks meer mee’.

Annemarie Heijningen

Het gaat deze avond over hoe je ermee omgaat als je kind een andere keuze maakt over het geloof. Dat kan allerlei gevoelens oproepen. Het is een lezing over geloof, hoop en (vooral) liefde, waarbij handvatten worden aangereikt voor het contact met je kinderen, ook als dat kind een andere route kiest dan jij had gehoopt.

Na de lezing is er gelegenheid om over het thema met elkaar door te praten.

Annemarie van Heijningen – Steenbergen (1977) is getrouwd met Michel. Samen hebben zij drie kinderen. Naast echtgenote en moeder, is Annemarie spreker en schrijver. Boeken die op haar naam staan, zijn onder meer ‘Refomeisje’, ‘Getrouwd zijn is de hemel niet’ en ‘Gewijde chaos’, het christelijke actieboek voor 2021. Haar nieuwste boek is ‘Durf te leven met de dag’, een boek over de eindigheid van het bestaan en liefde voor het leven. Als ze spreekt, is dat met een mengeling van levensernst en luchtigheid. Ze houdt ervan om in alles wat ze zegt en schrijft de verbinding te leggen tussen het geloof in God en het weerbarstige, dagelijkse leven.

De avond begint om 20.00 uur. Toegang gratis, er is een collecte voor de onkosten. Gratis kaarten zijn te reserveren via hervormdvosmeer@gmail.com.