LJP: Meditatief moment ‘Door hondenogen bekeken’

MIDDELBURG – Het Lange Jan Project Middelburg biedt donderdag 22 juni een meditatief moment in de Wandelkerk en een miniconcert in de Koorkerk.

Susan van der Beek.

Susan van der Beek geeft om 13.00 uur de lezing ‘Door hondenogen bekeken’. Susan heeft liefde voor mensen en honden en combineert dat in haar werk als coach. Zij gaat onder meer in op waarom honden en mensen zoveel op elkaar lijken, hoe het gedrag van je hond je inzicht kan geven in wat je als mens nog te ontwikkelen hebt en hoe mindfulness kan bijdragen aan een ontspannen hondenopvoeding. De muziek wordt verzorgd door het gitaarduo Maarten Janse en Maria Huisman.

Om 15.00 uur geven Ad van de Wege (orgel) en Gert Zonnebelt (tenorsax) het miniconcert in de Koorkerk. Zij brengen een gevarieerd programma met werken van Jacques N. Lemmens, Gilles Martin, Gabriel Fauré, Edmond Lemaigre, Dmitri Shostakovich, Alexandre Guilmant en Claude Debussy.

In de Torenvoet van de Lange Jan is de beeldententoonstelling van Wil Goed te bekijken. De koffiehoek is vanaf 12.00 uur open.