Arjan Versluis concerteert in Ouddorp

OUDDORP – Organist Arjan Versluis geeft donderdag 27 juli vanaf 19.30 een concert op het Van Vulpen-orgel in de hervormde Dorpskerk van Ouddorp.

Op het programma staan werken van Georg Böhm, Johan L. Krebs, Max Reger en verschillende improvisaties van Psalmen en liederen.

Arjan Versluis (1978) studeerde voor docerend en uitvoerend musicus en kerkelijk orgelspel aan het Rotterdams Conservatorium bij onder andere Bas de Vroome en Aart Bergwerff. Daarnaast volgde hij improvisatielessen bij Henco de Berg.

Arjan Versluis.

Arjan is sinds 2019 hoofdorganist van de Grote \Kerk in Gorinchem en tevens stadsorganist van Gorinchem. Van 2001 -2019 was hij organist van de Hervormde Gemeente in Sliedrecht. Arjan heeft een lespraktijk voor orgel en piano aan de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam en geeft hij lessen aan gevorderde organisten. Van 2006 tot en met 2017 was hij docent aan de Cursus Kerkelijk Orgelspel van de VOGG. Hij maakte diverse solo-cd’s met literatuur en improvisaties.

Toegang tot het concert € 10,00 per persoon (vanaf 16 jaar).

Donderdag  3 augustus is er in de Dorpskerk van Ouddorp vanaf 19.30 uur een Psalmzangavond met tegenstem met de organist Jan Rozendaal en violiste Rebecca Rozendaal . Entree is dan € 10,00 per persoon, tot en met 16 jaar toegang gratis. Gezinskaarten voor € 30,00.