LJP: laatste miniconcert met duo Piacere

MIDDELBURG – Het laatste miniconcert in het kader van het Lange Jan Project Middelburg wordt donderdag 26 oktober in de Koorkerk verzorgd door het duo Piacere (aanvang 15.00 uur). In de Wandelkerk is de tentoonstelling van Cobi Boone en Michiel Hermsen voor de laatste dag nog te zien. Cobi Boone maakte beelden in steen onder de titel ‘Stillevens en steen’. Michiel Hermsen maakt grafisch werk. De koffiehoek is vanaf 12.00 uur ook voor de laatste keer bemenst.

Het duo Piacere,

Het duo Piacere bestaat uit Nathalie de Bree (klarinet) en Michiel Kwekkeboom (piano). Zij spelen tijdens het miniconcert werken van Mendelssohn en het stuk Victorian Kitchen, ontleend aan een Britse televisieserie. Nathalie de Bree is afgestudeerd aan het Codarts Conservatorium in Rotterdam, waar ze les kreeg van Jan Jansen. Momenteel geeft ze klarinetles aan de Muziekschool Zeeland (locaties Middelburg en Koudekerke). Zij dirigeert daarnaast het klarinetensemble Reus-8-ig.

Michiel Kwekkeboom studeerde bij Kees van Eersel en Arno van Wijk en werkt mee aan diverse projecten en begeleiding van koren. Daarnaast geeft hij pianoles aan huis. Het duo Piacere werd in 2016 opgericht. Nathalie en Michiel, die elkaar vanuit een band kennen, brengen als duo klassieke muziek op eigen wijze.

De toegang tot het miniconcert is vrij, er is een collecte aan de uitgang.