LJP: Het web van het leven en Mozart

MIDDELBURG – Het Lange Jan Project Middelburg biedt donderdag 27 juli een Meditatief Moment in de Koorkerk (13.00 uur) door Peter Geene en om 15.00 uur een miniconcert door sopraan Gerda Schraven-Kaptein met op piano Edu Goffau.

Gerda Schraven-Kaptein.

In de Wandelkerk is voor het laatst de tentoonstelling te zien van Ruth Dagan. Op 3 augustus is de opening van een nieuwe tentoonstelling. De koffiehoek is vanaf 12.00 uur open.

 

Peter Geene uit Oostkapelle spreekt in het Meditatief Moment over Het Web van het leven, alles is verbonden met alles. Peter Geene studeerde theologie en verslavingszorg-systeemtherapie. Hij fotografeert als hobby libellen en vlinders en houdt zich met astronomie bezig. Het Meditatief Moment wordt muzikaal omlijst door Rein van der Kluit op orgel.

Edu Goffau.

Sopraan Gerda Schraven-Kaptein zingt tijdens het miniconcert lideren van W.A. Mozart. Zij wordt op piano begeleid door Edu Goffau. Gerda Schraven studeerde zang bij Akke Lagendijk in Bergambacht en later bij Saskia Gerritsen in Middelburg. Sinds 2006 heeft ze zanglesop de Zeeuwse Muziekschool. (zie ook www.musica-amorosa.nl)  Edu Goffau is begeleider van vocale en instrumentale solisten en van koren. Hij is als organist verbonden aan twee kerken in Halsteren. Daarnaast was hij docent Frans aan de bovenbouw VWO en HAVO.