Vakantie Bijbel Week in Bruinisse voor alle kinderen

BRUINISSE – De hervormde ‘Visjeskerk’ (Ichtus) in Bruinisse houdt in het weekend vóór de herfstvakantie de Vakantie Bijbel Week, een missionair project, bedoeld voor álle kinderen in de basisschoolleeftijd, lid of geen lid van een kerk, woonachtig in Bruinisse of niet.

Het thema van deze vierde editie van de Vakantie Bijbel Week is ‘Tel maar mee!’. Het team van de Vakantie Bijbel Week wil uitdragen dat God er voor iedereen wil zijn met Zijn liefde en genade. Als we alles bij elkaar optellen (Tel maar mee!) wat er in de Bijbel over God geschreven staat, dan ontdek je steeds meer over Wie Hij is. God wil een relatie met mensen en de Bijbel lat zien hoe Hij dat doet. Voor God tel je niet ‘een beetje’ mee, maar helemaal.

Het programma omvat zingen, toneel, Bijbelverhalen, poppenkast, knabbel & babbel (doorpraten over het Bijbelverhaal), knutselen, sport en spel, een escaperoom en meer. Op zaterdag is er een frietfestijn en op zondag een speciale Vakantie Bijbel Weekdienst. Dit jaar is er voor het eerst op zaterdag  een voorstelling, ook bedoeld voor (groot)ouders en belangstellenden.

De Vakantie Bijbel Week in de kerk aan het Kerkplein in Bruinisse is op:

vrijdag 20 oktober van 14.30 tot 16.45 uur
zaterdag 21 oktober van 10.00 tot 14.15 uur, inclusief friet en de voorstelling. De voorstelling (waarbij dus (groot)ouders en belangstellenden voor zijn uitgenodigd) begint om 13.00 uur.
zondag 22 oktober aanvang 10.00 uur: VBW kinderdienst.

Het team van de Vakantie Bijbel Week in actie.